maanantaina, lokakuuta 31, 2011

Make-up II



Meikkauksien jälkeen käytimme vielä tilaisuutta hyväksemme ja kokeilimme glamourkuvausta. Työpaikan kapeat ja matalat käytävät asettivat omat reunaehtonsa kuvaukselle, mutta kai tuo potretti nyt ainakin Me Naisiin kelpaisiJ

keskiviikkona, lokakuuta 19, 2011

Make-up

Työkaverit järjestivät meikkauskoulutusillan. Siihen piti päästä tietysti mukaan. Koska muuten tilaisuudessa olisi voinut tulla orpo olo, otin kameran mukaan. Illan aikana saimme seikkaperäisen perehdytyksen meikkauksen maailmaan, minkä ohella otin meikattavista ennen ja jälkeen kuvia. Ensimmäinen kuva otettiin ilman meikkiä, toisessa kuvassa on päivämeikki ja kolmannessa on iltameikki. Mielestäni päivämeikki toimii parhaiten valokuvassa eli jos olet menossa kuvattavaksi, älä meikkaa liikaa.


Naturelle


Päivämeikki


Iltameikki


Kuvauksessa pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan hankkimaani rengassalama-adapteria. Laite tekee ihan kelvollista jälkeä, mutta rengasmaista heijastusta silmistä en kyllä näe. Myöskään kehämäinen varjo ei ehkä ole täysin tasainen. Eniten käyttöä sille on varmaan potrettikuvauksissa täytevalona.

tiistaina, lokakuuta 04, 2011

Suomenlinnassa


Patteri

Sateisena elokuun iltapäivänä rantauduimme kaverin kanssa Suomenlinnaan. Sää oli mitä vihamielisin kuvaustouhuille, mutta viimeiseen asti uskoimme pilviverhon repeytyvän - turhaan. Sade kuitenkin loppui, mutta ilta pimeni nopeasti.


Kuninkaanportti

Paksut muurit

Lähikuvassa
Sopivampien mallien puuttuessa kuvasimme maisemia ja vähän toisiamme. Pian oli kuitenkin vetäydyttävä Panimon lämpöön.


Harmaja ja Viking

Kirkko ja majakka